2021. március 8., hétfő

The Kovács sisters

The Kovács sisterhood is built on tears and battered parental nerves.

Szóval időnként felmerül, hogy mikorleszmársajátszobám, hiszen a mittoménkinek is van, meg különben is. Szombaton ismét előjött, lett nagy tervezgetés, meg egész nap azt játszották, hogy saját szobáik vannak (értsd minden szobába széjjelpakoltak).

Aztán vasárnap délután kibulizták, hogy a délutáni alvást a szobákba szétszórva vihessék véghez. Ez Sára részéről igen hamar véget ért és jelent meg tekintélyes mennyiségű bánattal az arcán a lépcsőnk alján, hogy:

-Felébredtem mert kakilni kell... és senki nem volt ott!

Nos igen, ha egyedül alszik az ember, ez előfordul. 😃

Itt volt egy hosszabb, játékkal telt délután, majd este a zuhanyzás környékén megint előkerült a téma.
Dorka teljesen evidensen jelezte, hogy márpedig ő a hátsó szobában alszik (amit innentől igazából a sajátjának tekint), Sára látszólag készülődött, hogy megy a gyerekszobába ahol délután, Kinga ellenben megállt előttem, hatalmas könnycseppekkel a szeme alatt és el hüpp-hüpp-hüppögte, hogy márpedig ő nem akar egyedül, a testvérei nélkül aludni. 😏 Nem lepődtem meg nagyon...
Közben előkerült Sára, aki belefúrta bozontját a Kinga hasába, hogy ő sem igazán szeretne egyedül aludni, úgyhogy ezt letudtuk. Dorka meg kemény, elvonult aludni hátra a "szobájába".

Mindenki lefeküdt aludni, elcsendesedett a világ.

Majd kisvártatva megjelent Dorka hüpp-hüpp-hüppögve, hogy márpedig ő nem akar egyedül, a testvérei nélkül aludni. 😏 

És helyreállt a világ rendje. 😃

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése